Zápasník MMA Raufeon Stots spolupracuje s Xero Shoes

Broomfield, CO (4. října 2022) - Xero Shoes, přední výrobce minimalistické obuvi, navázala spolupráci s Raufeonem Stotsem, současným prozatímním šampionem Bellator MMA v bantamové váze. Xero Shoes nyní poskytuje Stotsovi výkonnostní a běžnou obuv, která optimalizuje jeho výkon.

"Přechod k obuvi Xero Shoes změniil pravidla hry. Nošení bot, které napodobují pocit bosé nohy, znamenalo obrovský rozdíl v mém tréninku a regeneraci," říká Stots. "Pro zápasníka je technika klíčová a Xero Shoes mi poskytují neustálou zpětnou vazbu při všech mých pohybech."

Třiatřicetiletý šampion má bilanci 18-1 a perfektní bilanci 6-0 pod hlavičkou Bellatoru. V posledním Stotsově vítězství ve čtvrtfinále Bellator Grand Prix v dubnu 2022 ve třetím kole knokautoval bývalého šampiona Juana Archuletu. Ve svém přísném dvoudenním tréninkovému plánu pro jeho dalším zápas Stots využívá Xero Shoes jako způsob, jak napodobit pohyb naboso a zároveň těžit z ochrany nohou.

"V Xero Shoes jsme nadšení, že můžeme podporovat Raufeonův trénink, a fandíme mu, aby získal mistrovský titul," říká Steven Sashen, generální ředitel společnosti Xero Shoes. "Víme, že síla nohou a zpětná vazba jsou pro bojovníky klíčové a zajišťují rovnováhu a sílu od základu. Jsme nadšeni, že Raufeon optimalizoval svůj výkon pomocí Xero Shoes."

Stotsův další zápas je Bellator Bantamweight World Grand Prix Semifinals a koná se 9. prosince v Mohegan Sun Areně v Connecticutu, kde se utká s Dannym Sabatellem o prozatímní titul v bantamové váze.

Více o Stotsovi a jeho partnerství s Xero Shoes najdete zde: www.xeroshoes.com/raufeon-stots.

Zanechat odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.