Komfort v novém pojetí: Xero Shoes uvádí na trh nové trendy

Kolekce Jaro/Léto přináší outdoorovou obuv, ležérní obuv a sandály

Broomfield, CO (13. března 2024) - Xero Shoes, průkopník v oblasti barefoot obuvi, oznamuje uvedení kolekce Jaro/Léto 2024. Kolekce se zaměřuje na pohodlí a design, jenž má na prvním místě vaše nohy. Zatímco špičkové značky nyní navrhují luxusní, nízkoprofilovou obuv, která odpovídá trendu minimalistických tenisek, lezeckých bot a plochých sandálů, Xero Shoes zůstává věrná svému stylu i cenové dostupnosti.

"Jako profesionálové v obuvnickém průmyslu chápeme význam inovací, pohodlí a funkčnosti," říká Michael Pao, vedoucí produktového oddělení. "Rostoucí zájem o barefoot není jen módním výstřelkem. Je to důkaz vyvíjejícícho se zájmu spotřebitelů o osobní pohodlí a zdraví nohou. A právě Xero Shoes tuto potřebu pohodlné a všestranné obuvi naplňuje."

Nejnovější modely Xero Shoes se zaměřují na klíčové designové prvky:

• Pohodlný, širší prostor pro prsty kopírující tvar chodidla a pružná podrážka s nulovým poklesem.
  • Rovnováha mezi ochranou a kontaktem s povrchem, která podporuje přirozený pohyb a volnost chodidel.
  • Od běžného nošení až po aktivní využití, všestranná nová kolekce hladce přechází mezi různými činnostmi bez kompromisů ve stylu.

Představujeme sestavu Xero Shoes pro jaro 2024:

HFS II (140,00 €) - Běžecké boty HFS II mají univerzální dvoudílnou podrážku inspirovanou vzorkem pneumatik. která zvyšuje přilnavost a výkon. Skvělé pro běh po prašných nebo štěrkových stezkách.

Scrambler Mid II WP (€210.00) - Ultralehká turistická obuv bez obsahu PFAS navržená s technologií eVent® BIO poskytuje turistům pohodlí a prodyšnost i ve vlhkých podmínkách. V kombinaci s technologií Michelin fiberlite v podrážce je tato turistická obuv extrémně lehká, flexibilní a přilnavá v náročném terénu.

Scrambler Mid II (€180.00) - Update špičkové ultralehké turistická obuvi od Xero Shoes navržená s vylepšeným oděruvzdorným, prodyšným svrškem a svařovanou bočnicí. V kombinaci s technologií Michelin fiberlite v podrážce je tato turistická obuv extrémně lehká, pružná a přilnavá v náročném terénu.

Ridgeway Mesh Low (€150.00) - Víceúčelová turistická obuv s prodyšnou síťovinou a pryžovou podrážkou z "přírodou inspirované" žíhané gumy, která je dostatečně přilnavá pro sportovní výkon, ale zároveň stylová do městských ulic. Podle trendové předpovědní platformy WGSN jsou turistické tenisky a lezecké boty "pomalu rostoucím" trendem, který oslovuje zákazníky se zájmem o outdoorovou rekreaci.

H-Trail (€90.00) - Autentické kořeny značky Xero Shoes sahají k sandálům a model H-Trail nabízí sportovní design sandálů, který je zároveň stylový. Sandály mají plně nastavitelné zapínání a tenkou vrstvu pěny a poskytují dokonalou rovnováhu mezi smyslovým vjemem a ochranou.

Kona (90,00 €) - Ležérní minimalistické mokasíny z lehké, prodyšné bavlny. Barefoot design Xero Shoes se vyznačuje širším prostorem pro prsty a pružnou podrážkou, která poskytuje pohodlný pocit jako na pláži, i když jste zrovna v centru města.

Dillon Canvas Slip-on (€90.00) - Boty Dillon Canvas Slip-on se snadno nazouvají i vyzouvají a jsou velmi vhodné na cestování. Odolný a měkký bavlněný svršek je příjemný na nohy při chůzi, pochůzkách, cestování a všem mezi tím.

Nejnovější modely Xero Shoes najdete na XeroShoes.eu/spring24sale.

O XERO SHOES

Xero Shoes je jednou z předních značek obuvi pro přirozený pohyb s více než 50 modely volnočasové a výkonnostní obuvi, zimních bot a sandálů. Spoluzakladatelé, manželé Steven Sashen a Lena Phoenix, založili značku v roce 2009 s DIY sadou na výrobu sandálů. Od té doby její čistý obrat vzrostl na téměř 50 milionů dolarů. Boty Xero Shoes se inspirují chůzí naboso a umožňují nohám přirozeně fungovat a zároveň poskytují ochranu a styl. Cílem značky je nabízet pohodlnou a přirozenou obuv, která lidem umožní "Live Life Feet First". Xero Shoes má více než 1,5 milionu věrných zákazníků po celém světě - v Severní Americe, Evropě, Asii a Austrálii.

www.xeroshoes.eu

Zanechat odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.